Το Keeppet είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων καθώς και άλλες υπηρεσίες φροντίδας ζώων. Συνδέουμε όσους θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων στο σπίτι τους, τους Κeepers, με ανθρώπους που αναζητούν υπηρεσίες φιλοξενίας για το ζωάκι τους όσο εκείνοι λείπουν. Παρέχουμε ασφαλείς διαδικασίες ηλεκτρονικής πληρωμής, εξυπηρέτηση πελατών και δωρεάν κτηνιατρική υποστήριξη για όλες τις υπηρεσίες που κλείνονται μέσα από το site μας.

Οι Κeepers προσφέρουν φιλοξενία των ζώων στο σπίτι τους σαν να είναι μέλη της οικογένειας τους, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να φεύγουν διακοπές χωρίς τύψεις και άγχος, γνωρίζοντας ότι αφήνουν το κατοικίδιό τους σε καλά χέρια.

Αναζητήστε τον ιδανικό Κeeper για σας και το ζωάκι σας.

Θα φύγετε για λίγες ή περισσότερες μέρες και δεν ξέρετε που να αφήσετε το ζωάκι σας; το Κeeppet σας φέρνει σε επαφή με ιδιώτες φιλόζωους που θέλουν να το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους και να του προσφέρουν την αγάπη και τη φροντίδα που του αξίζει.

Αναζητήστε Κeepers κοντά στο σπίτι σας ώστε να μπορείτε εύκολα να παραδώσετε και να παραλάβετε το ζωάκι σας ενώ κι εκείνο δε θα χάσει τα αγαπημένα του μέρη και μυρωδιές μέχρι να γυρίσετε.

Κάντε κράτηση και πληρωμή με ασφάλεια, online. Όταν ο Κeeper κάνει αποδεκτή την κράτησή σας, θα χρεωθεί το ποσό στην πιστωτική σας κάρτα και αμέσως μετά, θα σας φέρουμε σε απευθείας επικοινωνία με τον ίδιο ώστε να κανονίσετε τις λεπτομέρειες. Έχετε δικαίωμα πριν τη φιλοξενία να ζητήσετε από τον Κeeper σας να κάνετε συνάντηση γνωριμίας (meet 'n' greet). Αν μετά τη συνάντηση δεν θεωρείτε ότι είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει το ζωάκι σας, μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση και θα σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων σας. Εφόσον προχωρήσετε στη φιλοξενία, ο Κeeper σας θα λάβει την αμοιβή του 1 ημέρα μετά την ολοκλήρωση της φιλοξενίας ώστε να διασφαλίσουμε την παροχή της υπηρεσίας.

Πιστεύουμε ότι η φιλοξενία των ζώων σε σπίτι και η ατομική φροντίδα που θα λάβουν είναι η καλύτερη εμπειρία για τη διαμονή τους μακριά από τον ιδιοκτήτη τους. Οι Keepers μας παρέχουν φροντίδα και προσοχή μόνο στο ζωάκι σας και το εποπτεύουν στη διάρκεια της βόλτας στην επαφή του με άλλα ζώα. Αν ωστόσο το ζωάκι σας έχει θέματα συμπεριφοράς, θα πρέπει να ενημερώσετε εκ των προτέρων τον Keeper σας. Μη διστάσετε να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή να κάνετε μαζί μας chat αν έχετε περισσότερες απορίες για το Keeppet.

Κάθε προφίλ Κeeper πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές ως προς το περιεχόμενο (κείμενα και φωτογραφίες). Όλοι οι Κeepers δίνουν στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να εγγραφούν στο Keeppet ενώ έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την αξιοπιστία τους συνδέοντας τα socila media τους και τον λογαριασμό τους στο Skype. Οι επιπλέον πιστοποιήσεις ταυτότητας λαμβάνουν ένα ειδικό σήμα που μπορείτε να δείτε στο προφίλ τους. Η ηλεκτρονική πληρωμή είναι μια επιπλέον παράμετρος ασφάλειας, καθώς ο Κeeper για να πληρωθεί έχει συνδέσει τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ακόμη, μπορείτε να συναντήσετε έναν Κeeper πριν τη διαμονή ώστε να τον γνωρίσετε προσωπικά και να αξιολογήσετε τον ίδιο και τον χώρο του μέσα από την επιλογή Meet and Greet).

Στόχος μας είναι να βεβαιώσουμε ότι θα λάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας και φροντίδας για το ζωάκι σας. Για το σκοπό αυτό, ζητάμε από όλους τους Κeeper να σας στέλνουν καθημερινά φωτογραφίες από το ζωάκι σας.

Το Keeppet  σας προσφέρει πολλές επιλογές για να καταλήξετε στον Keeper που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές που εσείς θέτετε για τη διαμονή του ζώου σας. Θα αναζητήσετε τον Keeper με συγκεκριμένα κριτήρια που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες και μέσω του Keeppet  θα βρείτε την καλύτερη λύση φιλοξενίας για το ζωάκι σας. Θα το αφήσετε σε καλά χέρια και θα είστε απόλυτα ήσυχοι αφού ακόμη και αν συμβεί οτιδήποτε, η ομάδα κτηνιάτρων της Click to Vet προσφέρει πρώτες βοήθειες όλο το 24ωρο. Σύμφωνα με τους κανόνες του Keeppet κάθε μέρα θα λαμβάνετε ενημέρωση για το ζωάκι σας από τον keeper είτε με γραπτό μήνυμα είτε τηλεφωνικώς. Μπορείτε ακόμη να κάνετε και βιντεοκλήση μαζί του! 

Ακόμη, κάνοντας χρήση του Keeppet αποκτάτε προνόμια μέσω του προγράμματος πιστότητας που σας προσφέρει δώρα και εκπτώσεις σε υπηρεσίες & προϊόντα για το ζωάκι σας.

Η διαμονή καλύπτει 24 ώρες στις οποίες περιλαμβάνεται μία νύχτα. Περιλαμβάνει επίσης τις βόλτες, το τάισμα, πολλές αγκαλιές και χάδια! 

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιες φορές οι φωτογραφίες, οι διαπιστεύσεις, οι κριτικές χρηστών και οι πληροφορίες που θα δείτε στο προφίλ του μπορεί να μην είναι αρκετά. Κάποιες φορές θέλετε να γνωρίσετε κάποιον από κοντά πριν του εμπιστευτείτε το ζωάκι σας. Κανένα πρόβλημα! Επιλέξτε τον Keeper που θεωρείτε ότι καλύπτει τις ανάγκες σας, κάντε αίτημα κράτησης για το ζωάκι σας και εφόσον το αποδεχθεί, κανονίστε μία συνάντηση γνωριμίας (Meet-N-Greet). Θα σας στείλουμε τα στοιχεία επικοινωνίας του Keeper ώστε να κανονίσετε μια συνάντηση πριν την φιλοξενία. Αν μετά τη συνάντηση δεν θεωρείτε ότι είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει το ζωάκι σας, μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση και θα σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων σας.

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά, με ασφάλεια και ευκολία, μέσω της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Ως χρήστης μπορείτε να Στείλετε Μήνυμα σε έναν Keeper για να κλείσετε υπηρεσίες Φιλοξενίας και φροντίδας για το ζώο σας μέσω του Keeppet. Ο Keeper θα έχει στη διάθεσή του 24 ώρες προκειμένου να ανταποκριθεί στην κράτηση. Εφόσον ο Keeper κάνει Προέγκριση, ο ιδιοκτήτης θα έχει 48 ώρες για να ολοκληρώσει την πληρωμή και το ποσό της κράτησης να χρεωθεί οριστικά στην κάρτα του χρήστη. Στο τελικό ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο ιδιοκτήτης θα προστεθεί ένα ευρώ ανά κράτηση (ανεξαρτήτως αριθμού διανυκτερεύσεων) που αντιστοιχεί στα έξοδα διαχείρισης του Keeppet. Η πληρωμή του Keeper γίνεται 1 μέρα μετά την ολοκλήρωση της φιλοξενίας ώστε να διασφαλίσουμε την παροχή της υπηρεσίας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ακυρώσετε μια κράτηση και θα λάβετε επιστροφή χρημάτων, σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης που εφαρμόζει ο Keeper σας.

Οι keepers μας έχουν συγκεκριμένη πολιτική ακύρωσης, την οποία περιγράφουν στο προφίλ τους. 

Ευέλικτη σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε ολική επιστροφή χρημάτων με ακύρωση 3 μέρες πριν την ημερομηνία κράτησης, και 50% των χρημάτων σας αν ακυρώσετε πιο αργά. 

Μετριοπαθής σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε ολική επιστροφή χρημάτων με ακύρωση 7 μέρες πριν την ημερομηνία κράτησης, και 50% των χρημάτων σας αν ακυρώσετε πιο αργά. 

Αυστηρή σημαίνει ότι δεν δέχεται ακυρώσεις μετά την κράτηση, εκτός από έκτακτες περιστάσεις που ορίζονται από το Keeppet. 

Το πιο σημαντικό είναι να έχετε επαρκή τροφή για όλη τη διαμονή του, εκτός αν έχετε συνεννοηθεί διαφορετικά με τον Keeper. Θα πρέπει επίσης να φέρετε το λουρί του και φίμωτρο (αν πρόκειται για σκύλο), τυχόν φάρμακα που μπορεί να χρειάζεται, δοχείο νερού και φαγητού, το κρεβατάκι του ή και κάποιο ρούχο με τη μυρωδιά σας. Αν δεν υπάρχει άλλο ζώο στο σπίτι του Keeper μπορείτε να φέρετε ένα παιχνίδι που αγαπάει το ζωάκι σας. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να αποφύγετε παιχνίδια ή λιχουδιές για τα οποία δύο ζώα μπορεί να μαλώσουν. 

Σας προτείνουμε επίσης να δώσετε οδηγίες που αφορούν στο πρόγραμμα του ζώου σας, τις συνήθειές του, τις προτιμήσεις του, κλπ. Θυμηθείτε να ενημερώσετε τον Keeper αν το ζωάκι σας έχει κάποια ειδική ανάγκη που οφείλει να γνωρίζει. 

Για να ακυρώσετε μια κράτηση, είτε έχει γίνει αποδεκτή είτε είναι σε αναμονή, μπείτε στον πίνακα ελέγχου σας όπου θα δείτε το αίτημα κράτησης. Έχετε την επιλογή να το ακυρώσετε.

Για κάθε φορά που θέλετε να βρείτε Φιλοξενία, συνίσταται το να στέλνετε Μηνύματα σε έως 5 διαφορετικούς Keepers, ώστε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες για άμεση απάντηση. Σε κάθε σας Μήνυμα o Keeper έχει στη διάθεσή του 24 ώρες για να σας απαντήσει -αν δεν το κάνει, το αίτημα σας ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. 
Αν δεν έχετε λάβει θετική απάντηση μέσα στις πρώτες 22 ώρες, μπορείτε να στείλετε email στην ομάδα διαχείρισης (στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ώστε να μεσολαβήσουμε προσωπικά.  

Στο προφίλ κάθε Keeper μπορείτε να δείτε την αμεσότητα ανταπόκρισης ώστε να κρίνετε πόσο άμεσοι είναι στις απαντήσεις τους και να υπολογίσετε πότε θα περιμένετε απάντησή τους. Προτείνουμε για τη δική σας εξυπηρέτηση να αναζητάτε εγκαίρως Κeepers για το ζωάκι σας ώστε να έχετε στη διάθεσή σας επαρκή χρόνο προκειμένου να βρείτε τον κατάλληλο και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία κράτησης.

Ο Κeeper έχει την ευθύνη να φροντίζει το ζώο σας και να το κρατά ασφαλές στη διάρκεια της φιλοξενίας. Εάν συμβεί ο,τιδήποτε στο ζωάκι σας, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας προκειμένου να του δώσετε οδηγίες για την περίθαλψή του και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον κτηνίατρό σας ή την κλινική που θέλετε να το μεταφέρει.Αλλά αυτό που σας προσφέρει ηρεμία είναι ότοι κάθε Keeper έχει στη διάθεσή του τις υπηρεσίες της Click to Vet -πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα 24ωρης τηλεκτηρινιατρικής κάλυψης με δυνατότητα συνταγογράφησης.  

Θυμηθείτε να δώσετε στον Keeper  εκτός από το δικό σας τηλέφωνο επικοινωνίας και τα στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου της εμπιστοσύνης σας με το οποίο θα μπορεί να επικοινωνήσει σε περίπτωση που δεν βρίσκει εσάς. Ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να έχει λάβει από σας οδηγίες για το τι να κάνει σε περίπτωση που τον καλέσει ο Κeeper σας.

Αρχικά να τονίσουμε ότι ως Ιδιοκτήτης οφείλετε να περιγράψετε όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κατοικιδίου σας στο προφίλ σας. Διότι μόνον έτσι μπορούν οι Keepers (όπως είπαμε, συνίσταται το να στέλνετε για κάθε σας αναζήτηση σε έως 5 Keepers) να απαντήσουμε με βεβαιότητα αν μπορούν να αναλάβουν το ζωάκι σας. Ο,τιδήποτε άλλο θέλετε να του ζητήσετε ή να του υποδείξετε πρέπει να είναι στην μεταξύ σας γραπτή επικοινωνία ώστε να υπάρχει γραπτή απόδειξη των όσων συμφωνήσατε. Προφορικές συμφωνίες, δεν ακλύπτονται από του όρους λειτουργίας μας. 

Ο Keeper της επιλογής σας αναλαμβάνει να συνοδεύει το κατοικίδιο στις βόλτες του, μετά από συνεννόηση μαζί σας σχετικά με:

Τη διάρκεια κάθε βόλτας (μίνιμουμ τα 20’, μαξιμουμ η 1 ώρα).

Το τι πρέπει να προσέχει και να αποφεύγει ο Keeper κατά τη διάρκεια της βόλτας (π.χ. αν το κατοικίδιο είναι επιθεικό προς τα άλλα ζώ ή τους ανθρώπους, αν είναι λαίμαργο και προσπαθεί να φάει από τον δρόμο, αν έχει τάσεις φυγής κ.ά.).

Ο Keeper που έχετε επιλέξει αναλαμβάνει την ευθύνη να επισκεφτεί το σπίτι σας ώστε να φροντίσει τα κατοικίδια ή και τα φυτά σας. 

Ο Keeper εγγυάται ότι θα έχει διακριτική παρουσία στον χώρο και θα παραμείνει μόνο απαιτεί η αποστολή του: τη μέριμνα των κατοικιδίων ή και των φυτών. Ενώ, για ο,τιδήποτε άξιο αναφοράς παρατηρήσει (π.χ. μια βρύση με διαρροή, ένα σκασμένο αντικείμενο, κάτι που μαρτυρά πιθανό κίνδυνο), θα σας ενημερώσει άμεσα. 

Κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης συνίσταται ο Keeper να κάνει βιντεοκλήση με τον Ιδιοκτήτη, ώστε να υπάρχει συμφωνία ότι το σπίτι και το περιεχόμενό του βρίσκονται στην προ της επισκέψεως κατάσταση.

Μάθε τα νέα μας!