Το Keeppet είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων καθώς και άλλες υπηρεσίες φροντίδας ζώων. Συνδέουμε όσους θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων στο σπίτι τους, τους keepers, με ανθρώπους που αναζητούν υπηρεσίες φιλοξενίας για το ζωάκι τους όσο εκείνοι λείπουν. Παρέχουμε ασφαλείς διαδικασίες ηλεκτρονικής πληρωμής, εξυπηρέτηση πελατών και δωρεάν κτηνιατρική υποστήριξη για όλες τις υπηρεσίες που κλείνονται μέσα από το site μας.

Οι keepers προσφέρουν φιλοξενία των ζώων στο σπίτι τους σαν να είναι μέλη της οικογένειας τους, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να φεύγουν διακοπές χωρίς τύψεις και άγχος, γνωρίζοντας ότι αφήνουν το κατοικίδιό τους σε καλά χέρια.

Αναζητήστε τον ιδανικό keeper για σας και το ζωάκι σας.

Ναι! Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι Keepers καθώς εγγράφονται και ενεργοποιούνται έχοντας ταυτοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία τους μέσα από τις διαδικασίες του Keeppet. Το ίδιο αντίστοιχα συμβαίνει και για τους ιδιοκτήτες ζώων. Για να είστε πιο ήσυχοι είτε προσφέρετε υπηρεσίες φιλοξενίας ως keeper είτε εμπιστεύεστε ως ιδιοκτήτης ζώου τις υπηρεσίες Keeppet, φροντίζουμε να σας καλύπτουμε με κτηνιατρικές υπηρεσίες! Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους keepers μέσω της υπηρεσίας Meet-n-Greet ενώ παρακινούμε τους χρήστες των υπηρεσιών keeppet να αξιολογούν ο ένας τον άλλο για την ποιότητα των υπηρεσιών ώστε να αναδεικνύονται οι καλύτερες πρακτικές στην κοινότητα.

Θέλουμε να είμαστε μαζί σας και στο κινητό. Αυτήν την περίοδο σχεδιάζουμε την Keeppet εφαρμογή για κινητά και πολύ σύντομα θα σας την παρουσιάσουμε. Ελπίζουμε να την απολαύσετε όσο και την  web πλατφόρμα μας.

Οι όροι χρήσης μας καλύπτουν όλους τους κανόνες και προδιαγραφές που πρέπει να αποδεχτούν οι χρήστες μας για να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Keeppet. Διαβάστε τους αναλυτικά εδώ. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή να κάνετε μαζί μας chat.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι  keepers μας και ως Keeppet θέλουμε να σας υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Είτε χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση, συμβουλή ή θέλετε να λύσετε μια απορία, είμαστε εδώ για σας. Στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή κάντε μαζί μας chat.

Μάθε τα νέα μας!