Το Keeppet είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων καθώς και άλλες υπηρεσίες φροντίδας ζώων. Συνδέουμε όσους θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων στο σπίτι τους, τους Keepers, με ανθρώπους που αναζητούν υπηρεσίες φιλοξενίας για το ζωάκι τους όσο εκείνοι λείπουν. Παρέχουμε ασφαλείς διαδικασίες ηλεκτρονικής πληρωμής, εξυπηρέτηση πελατών και δωρεάν τηλεκτηνιατρική υποστήριξη για όλες τις υπηρεσίες που κλείνονται μέσα από το site μας.

Οι Keepers προσφέρουν φιλοξενία των ζώων στο σπίτι τους σαν να είναι μέλη της οικογένειας τους, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να φεύγουν διακοπές χωρίς τύψεις και άγχος, γνωρίζοντας ότι αφήνουν το κατοικίδιό τους σε καλά χέρια.

Αναζητήστε τον ιδανικό Keeper για σας και το ζωάκι σας.

Ναι! Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι Keepers καθώς εγγράφονται και ενεργοποιούνται έχοντας ταυτοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία τους μέσα από τις διαδικασίες του Keeppet. Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να συναντήσετε τους Κeepers μετά την κράτηση (με δικαίωμα Ακύρωσης και αποδέσμευσης χρημάτων έως και 2 μέρες πριν ξεκινήσει η υπηρεσία που έχετε κλείσει). Αλλά εκτός από τα δικά μας αυστηρά κριτήρια, υπάρχουν οι αληθινές μαρτυρίες όσως έχουν ήδη δοκιμάσει το Keeppet: κάθε υπηρεσία ακολουθεί αδιάβλητη αξιολόγηση από τον Ιδιοκτήτη, ώστε να γνωρίζουν όλοι το επίπεδο υπηρεσιών κάθε Keeper.
Για να είστε πιο ήσυχοι, είτε προσφέρετε υπηρεσίες φιλοξενίας ως Keeper είτε εμπιστεύεστε ως ιδιοκτήτης ζώου τις υπηρεσίες Keeppet, φροντίζουμε να σας καλύπτουμε κάθε στιγμή της ημέρας! 

Oι Keepers φροντίζουν ώστε τα ζωάκια σας να είναι απόλυτα ασφαλή στη διάρκεια της Φιλοξενίας τους. Καθώς τα αφήνεις σε καλά χέρια, είστε απόλυτα ήσυχοι αφού ακόμη και αν συμβεί οτιδήποτε, η ομάδα των έμπειρων κτηνιάτρων της Click to Vet* προσφέρει πρώτες βοήθειες όλο το 24ωρο, χωρίς καμία χρέωση για σένα -ακόμα ένα προνόμιο του Keeppet.

* Είναι ο πιο άμεσος και σύγχρονος τρόπος να έχουμε εντός ολίγων λεπτών μια πρώτη εικόνα για την επικινδυνότητα της κατάστασης. Και αυτό, κάθε ώρα της ημέρας, κάθε μέρα της εβδομάδας και κάθε εποχή του χρόνου. 

Προσφέρει: - Πρόσβαση σε κτηνίατρο 24/7 για κάθε περίπτωση ανάγκης. - Ηλεκτρονική συνταγή για άμεση χορήγηση αγωγής και θεραπείας σε οποίο περιστατικό χρειάζεται.

Οι όροι χρήσης μας καλύπτουν όλους τους κανόνες και προδιαγραφές που πρέπει να αποδεχτούν οι χρήστες μας για να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Keeppet. Διαβάστε τους αναλυτικά εδώ. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή να κάνετε μαζί μας chat.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Keepers μας και ως Keeppet θέλουμε να σας υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Είτε χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση, συμβουλή ή θέλετε να λύσετε μια απορία, είμαστε εδώ για σας. Στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FaLang translation system by Faboba

Μάθε τα νέα μας!