Το Keeppet δημιουργήθηκε με στόχο να δώσει σε όσους έχουν κατοικίδια την δυνατότητα να λείπουν λίγες ή και περισσότερες μέρες χωρίς να ανησυχούν για το που θα αφήσουν το ζωάκι τους και ποιος θα το προσέχει κατά την απουσία τους. Στο Keeppet θα βρουν φιλόζωους keepers που θα φροντίζουν το κατοικίδιό τους με αγάπη, προσοχή και υπευθυνότητα, προσφέροντας φιλοξενία που θα κάνει να νιώθει “σαν το σπίτι του”. Η Πολιτική Φιλοξενίας μας είναι ο “οδηγός” για την τέλεια εμπειρία που θέλουμε να απολαύσουν τα αγαπημένα μας κατοικίδια!

Οι βασικές αρχές για μια εξαιρετική φιλοξενία είναι:

paw

Συμφωνήστε την ώρα παράδοσης και παραλαβής του ζώου και τηρήστε τη. Αν προκύψει κάτι έκτακτο ενημερώστε εγκαίρως.

paw

Αν είστε ιδιοκτήτης ενημερώστε αναλυτικά τον Keeper για την προσωπικότητα και τις συνήθειές του ζώου σας και παραδώστε το βιβλιάριο υγείας που θα βεβαιώνει ότι το ζώο είναι υγιές και επισημασμένο με microchip.

paw

Ο σκύλος θα πρέπει να φέρει ταυτότητα με το όνομά του και τηλέφωνα επικοινωνίας.

paw

Αν έχετε σκυλάκι, παραδώστε στον Keeper λουρί και φίμωτρο. Αντίστοιχα, παραδώστε τη γατούλα σας στον Keeper μέσα σε κλουβί μεταφοράς.

paw

Μαζί με το ζωάκι σας, παραδώστε στον keeper την ποσότητα τροφής που αναλογεί στις ημέρες που θα το φιλοξενήσει. Ρωτήστε τον Keeper σας αν θα χρειαστεί να φέρετε δοχεία φαγητού και νερού.

paw

Συμφωνήστε με τον Keeper με ποιον τρόπο θα σας ενημερώνει καθημερινά για το ζωάκι σας. Μέσω κλήσης στο κινητό; με γραπτό μήνυμα; με e-mail; θα σας στέλνει και φωτογραφία;

 

FaLang translation system by Faboba

Μάθε τα νέα μας!