ΛΗΔΑ

Home away from home

από 8.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

10,00€
/διανυκτέρευση
8,00€
/διανυκτέρευση
8,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Μεγάλωσα σε σπίτι που είχε σκύλο, γάτα, χελώνα και καναρίνι (!), οπότε λογικό ήταν να μάθω να λατρεύω και να σέβομαι τα ζώα από μικρή ηλικία. Τώρα στο δικό μου σπίτι έχω 2 στειρωμένους γάτους, τον Όντιν και τον Θωρ, ηλικίας 3 και 2 ετών αντίστοιχα. Και τους 2 τους βρήκα εγκαταλελειμμένους και η υιοθεσία τους ήταν ό,τι καλύτερο μου συνέβη. Το να έχεις στο σπίτι σου κατοικίδια δεν είναι απλή υπόθεση, θεωρώ ότι πρέπει ο καθένας να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και να γνωρίζει τι απαιτείται, τόσο ως προς το χρόνο που πρέπει να αφιερώνεις στα ίδια για να είναι ευτυχισμένα (ευτυχία δε θεωρώ ότι σημαίνει μόνο παροχή τροφής και νερού), όσο και στις συνθήκες υγείας (όλα τα εμβόλια να γίνονται στους σωστούς χρόνους, το ίδιο και τα επαναληπτικά ετήσια, αποπαρασιτώσεις ένδο- και έξω-, βούρτσισμα τριχώματος και μπάνιο) αλλά και υγιεινής (καθημερινός καθαρισμός σπιτιού) που πρέπει να τηρούνται.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Μεζονέτα 2 επιπέδων (ισόγειο-1ος) με μεγάλη βεράντα. Ο φιλοξενούμενός μου θα έχει και το δικό του δωμάτιο, 12τμ, με πολλά παιχνίδια.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Βεράντα
Πολιτική Ακύρωσης
Μετριοπαθής

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
15,00€
15,00€
Σύνολο
0 €
- ή -
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε -
0Φυλάξεις
0κριτικές

0 κριτικές

 

3 συστάσεις

 
 


Τη θεωρώ το πλέον κατάλληλο άτομο για την φύλαξη της γάτας σας! Λατρεύει τα ζωάκια και γνωρίζει τα πάντα για τις γάτες. Αφήνοντας την γάτα σας σπίτι της θα είσαστε σίγουροι πως το ζωάκι περνάει καλά και είναι ασφαλές!

Ιούνιος 2017


Λατρεύει τα κατοικίδια και ειδικά τις γάτες! Η αγάπη, η καθαριότητα και η φροντίδα αποτελούν τα δυνατά όπλα της. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ιούνιος 2017


Έχει αστείρευτη αγάπη για τα ζώα και έχει εξαιρετικές γνώσεις πάνω σε θέματα φροντίδας, κτηνιάτρου & συμπεριφοράς κατοικιδίων. Επίσης είναι εξαιρετικά συνεπής και υπεύθυνη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ιούνιος 2017

 

Μάθε τα νέα μας!