ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Γνώρισα τον άνθρωπο και αγάπησα τα ζώα

από 5.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω Δυνατότητα κρατήσεων έως 10 κατοικιδίων!

12,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!
10,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!
7,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!
5,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Οι σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα πολλές φορές είναι τόσο δυνατές που αλλάζουν τη ζωή και των δύο και αποδεικνύουν πώς μπορεί να δημιουργηθεί μια σπάνια φιλία.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Το σπίτι είναι μονοκατοικία και περιβάλλεται από ένα μεγάλο κήπο στην περιοχή της ραφήνας και βρίσκεται στην εξοχή εκτός πόλης μέσα στην φύση .

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Σπίτι
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Μεγάλη Αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Μετριοπαθής

Στοιχεία Κράτησης

Θέλω...
Έχω...
0  νύχτες
0
10,00€
10,00€
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Κτηνιατρική κάλυψη, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 2 ώρες
17Φυλάξεις
11κριτικές

11 κριτικές

ΑΘΗΝΑ

Για άλλη μια φορά ο Ταμπι πέρασε υπέροχα !! Ευχαριστούμε πολύ !!

Σεπτέμβριος 2023

ΑΘΗΝΑ

Ο Tabby ξανά φιλοξενήθηκε στην όμορφη οικογένεια της Κωνσταντίνας. Νομίζω ότι νιώθει σαν να έχει δύο σπίτια πια ! Ευχαριστούμε πολύ Κωνσταντίνα!!!

Σεπτέμβριος 2023

ΑΝΝΑ

Η Κωνσταντίνα φιλοξένησε την γατούλα μου για 17 ημέρες, καθημερινά δύο φορές την ημέρα πρωί κ βράδυ με ενημέρωνε με φωτογραφίες με την γατούλα μου πολύ ευγενική, τυπική,με οικογένεια που αγάπησαν την γατούλα μου κ ήμουν ήσυχη όσο καιρό έλειπα ότι θα την προσέχει,όπως κ έγινε Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την Κωνσταντίνα για Keeper.Ευχαριστω πολύ Κωνσταντίνα ****

Αύγουστος 2023

ΑΘΗΝΑ

Η Κωνσταντίνα φιλοξένησε τον Tabby σε έναν υπέροχο χώρο με φροντίδα και πραγματική αγάπη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα για την φιλοξενία των αγαπημένων σας κατοικίδιων. Ο Tabby σίγουρα θα ξανά πάει !

Αύγουστος 2023

Δήμητρα

Ό,τι και να πώ για την Κωνσταντίνα και την οικογενειά της είναι λίγο. Σοβαροί άνθρωποι, υπεύθυνοι, φρόντισαν τα σκυλιά μου σαν δικά τους. Σαφώς και θα τους ξαναεπιλέξω και νιώθω απέραντη τύχη που τους βρήκα. Τα σκυλιά μου τα βρήκα όπως τα άφησα, αν και λίγο κουρασμένα από το πολύ παιχνίδι. Πήγα εγώ τις διακοπές μου κι αυτά τις δικές τους! Σας ευχαριστώ για όλα Κωνσταντίνα μου!!

Αύγουστος 2023

Θαλεια

Η Κωνσταντινα ήταν παρά πολύ φιλική με την Μπιάνκα,έπαιζε όλη μέρα μαζί της κ την πρόσεχε σαν να είναι δικό της σκυλί! Η Μπιάνκα γύρισε πολύ χαρούμενη και σαν να μην έλειψε καμία μέρα από το σπίτι της!Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σε ευχαριστούμε παρά πολύ Κωνσταντινα!

Αύγουστος 2023

Γεωργία

Ήταν πολύ πρόθυμη να βοηθήσει σε ότι χρειαζόταν. Έμπειρη με τα σκυλάκια.

Αύγουστος 2023

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η Κωνσταντίνα και η οικογένειά της αγαπούν βαθιά και ειλικρινά τα ζώα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την φιλοξενία της μικρής μας σε όλα τα επίπεδα. Πραγματικά πήγε και αυτή διακοπές!!! Ευχαριστούμε θερμά για όλα. Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία και να είστε πάντα καλά!!!

Αύγουστος 2023

Ντέπυ

Πολύ καλή. Αγαπάει πραγματικά τα ζωάκια. Σίγουρα θα την επέλεγα ξανά.

Αύγουστος 2023

Νίκος

Ο χώρος της Κωνσταντίνας είναι εξαιρετικός. Φιλοξένησε τα δύο σκυλάκια μας. Υπάρχει μεγάλος κήπος για παιχνίδι την ημέρα και το βράδυ όπως είχα ζητήσει τα φιλοξενούσε μέσα στο σπίτι. Μας έστελνε φωτογραφίες και ενημέρωση δύο φορές την ημέρα. Τα δύο μας σκυλάκια έκαναν και αυτά τις διακοπές τους! Σίγουρα θα ξαναεπιλέξουμε την Κωνσταντίνα όταν χρειαστούμε παλι φιλοξενία.

Ιούλιος 2023

Eva

Αισθάνθηκα μεγάλη ασφάλεια να αφήσω το Γαζορτ στη Κωνσταντίνα. Το σκυλάκι μου ήρθε σπίτι και ήταν ήρεμο. Η Κωνσταντίνα αγαπάει την δουλειά της. Την συνιστώ 100% .Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.

Ιούνιος 2023

 

0 συστάσεις

 
 
 

Μάθε τα νέα μας!