Έφη

ΑΓΑΠΗ&ΦΡΟΝΤΙΔΑ

από 5.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

10,00€
/διανυκτέρευση
8,00€
/διανυκτέρευση
5,00€
/διανυκτέρευση
5,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Είμαι φοιτήτρια Γεωπονίας ΑΠΘ.. Αγαπάω πολύ τα ζώα κι έχω συνηθίσει να ζω με αυτά, σαν φοιτήτρια δεν έχω την δυνατότητα να έχω κάποιο κατοικίδιο αλλά θα μου άρεσε να φιλοξενήσω τους μικρούς σας φίλους..Έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο που μπορώ να αφιερώσω για να περάσουμε τέλεια μαζί..Τα τελευταία 2 χρόνια είμαι εθελόντρια στην Δράση για την άγρια ζωή, η οποία ειναι ένας από τους άμεσους τρόπους επαφής μου με τα ζώα..Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω..

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Μένω σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στην Τριανδρία, Θεσσαλονίκη..γύρω στα 80-90 τ.μ με σχετικά μεγάλο μπαλκόνι

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Χωρίς αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
3,00€
Σύνολο
0 €
- ή -
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 4 ώρες
1Φυλάξεις
0κριτικές

0 κριτικές

 

6 συστάσεις

 
 


Είναι πολύ καλή και ιδανική για να προσέχει ζώα, την προτείνω ανεπιφύλακτα

Νοέμβριος 2018


Ως φίλη της σχεδόν 8 χρόνια τώρα έχω να πω πως δεν έχω γνωρίσει -και δεν υπαρχει περίπτωση να γνωρίσω- άτομο που να έχει τέτοια σχέση με τα ζώα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει στοργή, αγάπη και ζεστασιά καλύτερα από οποιονδήποτε. Η επαφή με τα ζώα, την κάνουν να νιώθει πλήρης κι ευτυχισμένη. Έχει ασχοληθεί πολύ μαζί τους, συνεπώς ξέρει να χειριστεί οποιοδήποτε ζωάκι της ανατεθεί. Κι αν δεν ξέρει, το ψάχνει. Δύσκολα βρίσκουμε τέτοια άτομα στις μέρες μας. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται και χειρίζεται τα ζώα, είναι μοναδικός. Έτσι κάνει κι εκείνα να νιώθουν ασφάλεια. Όλα αυτά, από κάποιον που την ξέρει πολύ καλά, μα αν την εμπιστευτείτε.. θα το καταλάβετε κι εσείς από την πρώτη στιγμή. Ναι, είναι η ιδανική, είναι μοναδική. Προτείνω την Έφη ανεπιφύλακτα!!

Νοέμβριος 2018


Αγαπάει τα ζώα και είναι πάντα στοργική μαζί τους

Νοέμβριος 2018


Η Έφη είναι ένα άτομο που αγαπάει τα ζώα πάρα πολύ. Η οικογένεια της έχει ήδη 3 γατούλες και έναν σκύλο. Αυτή στην Θεσσαλονίκη, σαν φοιτήτρια, φροντίζει οποίο ζωάκι έχει ανάγκη μόλις της δωθεί η ευκαιρία, δεν διστάζει ποτέ να προσφέρει την βοήθεια της. Συνέχεια στις συζητήσεις μας μιλάει για τα ζωάκια και πολλές φορές όταν κάποιο βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση συγκινείται. Εχει τις απαραίτητες γνώσεις να τα φροντίσει σωστά καθώς έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

Νοέμβριος 2018


Είναι η καλύτερη για να προσέξει τα ζώα, φροντίζει τα ζωάκια όσο καλύτερα μπορεί με αγάπη.

Νοέμβριος 2018


Έχει μεγαλώσει από μικρη με τα ζώα και τα αγαπά υπερβολικα! Είναι σαν η μητέρα όλων των ζώων. Είναι επίσης εθελόντρια στην άγρια φύση και δεν διστάζει ποτέ να τα βοηθάει ότι και αν μπορεί να συμβεί δεν θα σκεφτεί τίποτα μόνο την αγάπη της για αυτα!θα έδινε τα πάντα για να βοηθήσει ακόμα και ενα μικρό ποντικάκι (το χει κάνει ηδη παρεπιπτόντως). Εγώ πάντα όταν έχω ενα πρόβλημα με κάποιο ζωάκι θα ρωτήσω την έφη..ονειρό της ήταν να γίνει κτηνίατρος και μέσω της γεωπονίας θα το καταφέρει!

Νοέμβριος 2018

 

Μάθε τα νέα μας!