'Ελλη

Φύλαξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κατοικιδίου!

από 6.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

15,00€
/διανυκτέρευση
6,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια ψυχολογίας και έχω εργαστεί ένα εξάμηνο σε σχολή εκπαίδευσης σκύλων μιας και η επαφή μου με τα ζώα είναι από τις αγαπημένες μου ασχολίες που θα ήθελα να αναπτύξω και επαγγελματικά.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Μονοκατοικία με κήπο κοντά στο βουνό.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Σπίτι
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Μεγάλη Αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
15,00€
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 3 ώρες
9Φυλάξεις
6κριτικές

6 κριτικές

Σπύρος

ΑΡΙΣΤΑ!!! Η Έλλη εξαιρετική στην επικοινωνία και την συνεννόηση για την παράδοση του Dexter! Ο Dexter επέστρεψε περιποιημένος, ήρεμος και φάνηκε ότι πέρασε πολύ όμορφα! Είχαμε διαρκή ενημέρωση και η Έλλη μας έστελνε φωτογραφίες και βίντεο! Σίγουρα θα την προτείναμε για τη φύλαξη του κατοικίδιου σας και σίγουρα θα την αναζητήσουμε ξανά για να αφήσουμε τον Dexter και άλλες φορές!

Δεκέμβριος 2021

vasilis!

Όλα πήγαν τέλεια! Σίγουρα θα τον ξαν' αφήσω αν παραστεί ανάγκη! Έλλη ευχαριστώ πολύ!!

Νοέμβριος 2021

Μαριτινα

Η Έλλη ανταποκριθηκε άμεσα στο αίτημα μας για φύλαξη παρότι ήταν μόλις 2-3 μέρες πριν την ημερομηνία που θα φεύγαμε. Ήταν πολύ καλή με τη Ρειβεν μας κ μας ενημέρωνε καθημερινά ότι όλα ήταν καλά κ έστελνε φωτογραφίες από τα παιχνίδια που παίζανε. Την απασχολούσε όσο περισσότερο γινόταν μιας κ η Ρειβεν είναι μεγάλο απόθεμα ενέργειας. Όταν χρειαστεί, σίγουρα θα προτιμήσουμε την Έλλη για τη φιλοξενία της σκυλίτσας μας.

Νοέμβριος 2021

Σέργιος

Εξαιρετική σε όλα! Ευγενέστατη, πολύ καλή με την σκυλίτσα μας και με πολλή φροντίδα και αγάπη. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία και με βίντεο κλήση, την πήγαινε βόλτες σύμφωνα με όσα είχαμε συνεννοηθεί και την φρόντιζε σε όλα. Αισθανθήκαμε ότι η σκυλίτσα μας έκανε ωραίες διακοπές όπως κι εμείς! Η Έλλη αξίζει την καλύτερη βαθμολογία χωρίς συζήτηση! Ευχαριστούμε και πάλι!

Αύγουστος 2021

Ναντια

Απίστευτη φιλοξενία με πραγματικό ενδιαφέρον και ζεστή αγκαλιά! Καθ’όλη τη διάρκεια της φιλοξενίας είμασταν σε επαφή με άπειρα βίντεο και φωτογραφίες κάνοντας και τις δικές μας διακοπές ήρεμες και ευχάριστες χωρίς αγωνία και ανασφάλεια. Βοήθησε στη κοινωνικοποίηση του σκυλιού μας με τις καθημερινές βόλτες και την ασφαλή επαφή με αλλά ζωάκια. Το ‘ευχαριστω’ είναι λίγο!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα !! Βαθμολογία: 10/10

Αύγουστος 2021

Παναγιώτης

Εξαιρετική η Έλλη, άψογη και στη φιλοξενία και στη συνεννόηση. Σε ευχαριστούμε πολύ!

Μάιος 2021

 

3 συστάσεις

 
 


Η Έλλη έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σκυλων και κατέχει εμπειρία και γνώσεις που δύσκολα βρισκονται. Την συστήνω ανεπιφύλακτα για υπηρεσίες φιλοξενίας και εκπαίδευσης σκύλων. Οσα σκυλάκια έχει κρατήσει έχουν φύγει χαρούμενα και οι ιδιοκτήτες τους είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οκτώβριος 2021


Αγαπάει πολύ τα ζώα. Είχε από πάντα σκυλάκια. Έχει δουλέψει ως εκπαιδευτής σκύλων και διαθέτει χώρο κατάλληλο για τη φιλοξενία των τετράποδων φίλων μας. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Οκτώβριος 2021


Γιατί είναι σούπερ!!

Οκτώβριος 2021

 

Μάθε τα νέα μας!