Αλέξανδρος

Αγάπη, ζεστασιά και μπόλικη διασκέδαση

από 10.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

12,00€
/διανυκτέρευση
10,00€
/διανυκτέρευση
10,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Είμαι 25 χρονών, έχω τελειώσει το τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για μεταπτυχιακό. Από μικρός είχα ζωάκια, είτε γάτες, είτε σκυλάκια. Θεωρώ ότι τα ζώα δίνουν μια ξεχωριστή ομορφιά στη ζωή μας και αξίζουν το καλύτερο.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Ένα ζεστό, φοιτητικό σπίτι 50 τμ στο οποίο το ζωάκι σας θα απολαμβάνει απεριόριστη αγάπη και ζεστασιά!

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Χωρίς αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
Σύνολο
0 €
- ή -
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 1 ώρα
0Φυλάξεις
0κριτικές

0 κριτικές

 

2 συστάσεις

 
 


Προτείνω τον Αλέξανδρο ως keepet διότι είναι απ τα λίγα άτομα που γνωρίζω τα οποία συνδυάζουν τη βαθιά αγάπη για τα ζώα με τις γνώσεις για τη σωστή μεταχείριση τους και την εμπειρία μιας και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ενός ευτυχισμένου κατοικίδιου!

Απρίλιος 2016


Το κύριο χαρακτηριστικό του Αλέξανδρου είναι η τεράστια αγάπη του για τα ζώα! Δεν υπάρχει περίπτωση να δει ζωάκι στο δρόμο και να μη σταματήσει για να το χαιδέψει, να παίξει μαζί του και να ξετρελαθεί, επαναλαμβάνοντας πόσο αξιολάτρευτο ήταν! :D Ταυτόχρονα, έχει τεράστια εμπειρία, καθώς όλη του τη ζωή είχε κάποιο κατοικίδιο (γατάκια και σκυλάκια), ενώ όσο ήταν φοιτητής δεν έχασε χρόνο, γινόμενος εθελοντής σε φιλοζωικές οργανώσεις και φιλοξενώντας συνεχώς όσα όμορφα πλασματάκια το είχαν ανάγκη στο σπίτι του. Επιπλέον, οι σπουδές του σε Σχολή Επιστημών Υγείας του επιτρέπουν να έχει επιστημονική γνώση σχετιζόμενη με τη φυσιολογία των ζωικών οργανισμών. Υπογράφω ότι είναι ο ιδανικός για την φύλαξη οποιουδήποτε ζώου!

Απρίλιος 2016

 

Μάθε τα νέα μας!