Μεταξία

Αφήνεται το κατοικίδιο σας σε ασφαλή χέρια!

από 12.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

20,00€
/διανυκτέρευση
15,00€
/διανυκτέρευση
13,00€
/διανυκτέρευση
12,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Γειά σας, Ονομάζομαι Τζανέτου Μεταξία, είμαι 22 χρονών και είμαι φοιτήτρια στο Αγρίνιο, στο τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων ή αλλιώς στο (Δ.Ε.Α.Π.Τ.). Από μικρή ηλικία, μεγάλωσα με τα ζώα και είμαι αρκετά δεμένη με αυτά, έχω μάθει να είμαι υπεύθυνη και να τα προσέχω. Έχω πολύ καλή επικοινωνία με τα κατοικίδια και τα αγαπάω πολύ. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα ζώα από μικρό παιδί. Ακόμα, θα περάσουμε πολύ ωραία με το κατοικίδιο σας, αφού θα του προσφέρω αρκετή αγάπη και φροντίδα. Όσον αφορά τις δραστηριότητες που θα κάνουμε, έχω προμηθευτεί 2 παιχνίδια για να παίζει όσο θα λείπω και εννοείται πως θα παίζουμε και μαζί, με πολύ αγάπη, χάδια, και άφθονο παιχνίδι. *ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή αριθμών του τηλεφώνου, μέχρι να οριστικοποιηθεί η διαδικασία. Σύμφωνα με την πολιτική του keepet. Άμα, επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, για περισσότερες πληροφορίες, πρέπει να επιβεβαιώνεται την κράτηση σας. Με εκτίμηση Μεταξία Τζανέτου

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Αγρινίου, κοντά στην Αγία Τριάδα μεταξύ Ανδρέα Παναγοπούλου & Χαρίτων. Το σπίτι είναι διαμέρισμα, με ένα υπνοδωμάτιο, ένα μικρό μπαλκόνι, μια κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι στο οποίο εκεί θα μείνει και το ζωάκι σας. Καθώς, το ζωάκι σας θα φιλοξενηθεί μέσα στο σπίτι. Ακόμα, αυτό διαθέτει και την κοινόχρηστη αυλή που έχουμε. Το σπίτι δεν το βλέπει πολύ ο ήλιος, ειδικά, την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αρκετά δροσερός ο χώρος στο διαμέρισμα. Μόνο το υπνοδωμάτιο το βλέπει ο ήλιος, από το μεσημέρι και μετά. Βέβαια, τον χειμώνα κάνει λίγο κρύο.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Μεγάλη Αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
3,00€
3,00€
20,00€
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 3 ώρες
1Φυλάξεις
1κριτικές

1 κριτικές

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Η πρώτη φορά που άφησα το σκυλάκι μου σε keeper. Το βρήκα μια χαρά και ευδιάθετο.. Ασς που υπήρχε και συχνή επικοινωνιμεσω βιντεοκλήσης και ρο έβλεπα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να αφήσουν το κατοικίδιο τους στην Μεταξία. Θα ρην προτιμήσω ξανα και ξανα αν χρειαστεί.

Νοέμβριος 2022

 

3 συστάσεις

 
 


Επειδή τα ζωάκια σας θα είναι ασφαλής και σε πολύ καλά χέρια, γιατί θα φροντίσει να περάσουν πολύ όμορφα κατά την διάρκεια της φιλοξενίας τους.

Μαϊος 2022


Έχει ένα μαγικό τρόπο να ησυχάζει και να γαληνεύει τα ζώα και αυτό οφείλεται στην αγάπη που θρέφει για αυτά. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Μαϊος 2022


Αγαπάει πολύ τα ζώα και τα προσέχει με πολύ αγάπη και φροντίδα όπως και, εκείνα την αγαπούν εξίσου το ίδιο, ασχολείται και αφιερώνει αρκετό χρόνο σε αυτά.

Μαϊος 2022

 

Μάθε τα νέα μας!