Σοφία

Φιλοξενία ζώων με άνεση και ασφάλεια!

από 5.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

15,00€
/διανυκτέρευση
10,00€
/διανυκτέρευση
5,00€
/διανυκτέρευση
5,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Λατρεύω τα ζώα, καθώς έχω μεγαλώσει παρέα με πολλά. Μένω μαζί με την οικογένεια μου και όλοι μαζί προσέχουμε και φροντίζουμε το κατοικίδιο σας, σαν να ήταν δικό μας. Σας εγγυώμαι ότι το κατοικίδιο σας θα είναι πραγματικά τυχερό, καθώς θα βρίσκεται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και απολαμβάνουν να αφιερώνουν χρόνο μαζί τους.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Μένω σε μια ευρύχωρη μονοκατοικία που διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και περιφραγμένο κήπο για να μπορεί παίζει το ζωάκι σας με άνεση και ασφάλεια.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Σπίτι
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Μικρή Αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Μετριοπαθής

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
10,00€
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 6 ώρες
5Φυλάξεις
4κριτικές

4 κριτικές

Σπυριδούλα

Η Σοφία (αλλά και η μαμά της), ήταν ότι καλύτερο για το μικρό μας σκυλάκι. Υπήρχε εμπιστοσύνη, πολύ καλή συνεργασία και ενημέρωση και κυρίως τρυφερή συμπεριφορά στο γλυκό μας σκυλάκι.

Νοέμβριος 2022

Sarantos

Άμεση στην επικοινωνία, ευέλικτη στα ωράρια, ζεστή και φιλική με αγάπη στα ζώα που φιλοξενεί, επαρκής χώρος, highly recommended

Νοέμβριος 2022

Γεωργία

Η Σοφία είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια τη δική μου αλλά και του Dexter, του λαμπραντόρ μου, που έμεινε μαζί της για 5 ημέρες. Ο χώρος της είναι πολύ καθαρός και ασφαλής. Η ενημέρωση που είχα, με σχόλια και φωτογραφίες, ήταν επίσης πολύ σημαντική. Παρέλαβα τον Dexter ήρεμο κι ευχαριστημένο. Εχοντας εξασφαλίσει τέτοια φιλοξενία θα μπορώ να ταξιδεύω πιο συχνά!

Νοέμβριος 2022

Κωνσταντίνος

Η Σοφία είναι καταπληκτική Keepet! Παρόλο που ο Ντιέγκο είναι ένας αμσταφάκος 30 κιλά, δεν είχε κανένα πρόβλημα! Φαίνεται από την πρώτη συνάντηση ότι η Σοφία και όλη της η οικογένεια έχουν αδυναμία στα ζώα και προσφέρουν φύλαξη με αγάπη και χαρά! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Οκτώβριος 2022

 

0 συστάσεις

 
 
 

Μάθε τα νέα μας!