Κλεοπάτρα

Φιλοξενία και δυνατότητα εκπαίδευσης σκύλου!

από 10.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

10,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Χαίρετε! Ονομάζομαι Κλεοπάτρα και μένω στη Θεσσαλονίκη, με τον σκύλο μου, τον Μποφ. Εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια σκύλων και αγαπάω πολύ τα σκυλιά γενικότερα. Διαθέτω χώρο για φιλοξενία και ο κάθε σκύλος είναι φιλόξενος. Φυσικά, εφόσον μένει μέσα σε σπίτι, και όχι σε αυλή!

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Το σπίτι έχει 1 μεγάλο σαλόνι στο οποίο υπάρχουν δύο κουτιά μεταφοράς, στα οποία μπορούνε να μπαίνουνε τα σκυλιά, και δύο θέσεις-χαλάκια για τις ξάπλες τους. Το διαμέρισμα είναι γύρω στα 80τ.μ, με αρκετό χώρο για 2 σκύλους (ίσως και 3οις αναλόγως με τις ανάγκες του σκύλου και το μέγεθος). Οι βόλτες είναι το κλειδί για να είναι τα σκυλιά χαλαρά μέσα στον χώρο, οπότε πάμε 2-3 βόλτες την ημέρα για να μπορούμε να χαλαρώσουμε μετά και να είναι ήρεμα τα πράγματα στο σπίτι.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Χωρίς αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Μετριοπαθής

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 6 ώρες
9Φυλάξεις
6κριτικές

6 κριτικές

Δημήτρης

Εξαιρετική Keeper. Πολύ φιλική, πρόσεξε πολύ τον Victor και είχαμε τακτική επικοινωνία για το πως πηγαίνει η φιλοξενία. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετική με τις ώρες παράδοσης. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Ιούνιος 2022

Ματινα

Η Κλεοπατρα πρόσεξε πολύ τη Τζινα, τόσο που το σκυλί δεν ήθελε να την αποχωριστεί! Όλα πήγαν τέλεια, με ενημέρωνε καθημερινά με φωτογραφίες και βίντεο. Ευχαριστούμε πολύ!

Ιούνιος 2022

Αναστασία

Αν και ήμασταν πολύ αγχωμένοι αφού θα έμενε πρώτη φορά μόνη η Luna πήγαν όλα τέλεια! Η Κλεοπάτρα μας ενημέρωνε συχνά με μηνύματα και βιντεάκια και η Luna φάνηκε να περνάει πολύ καλά! Σίγουρα και την επόμενη φορά θα επιλέξουμε την Κλεοπάτρα! Ευχαριστούμε πολύ

Μάιος 2022

Δώρα

Μόλις επικοινώνησα με την Κλεοπάτρα με κέρδισε σχεδόν αμέσως και έτσι της εμπιστεύτητα το κουτάβι μου! Η Lazzaro ευχαρηστήθηκε τη φιλοξενία, τη φροντίδα και τα χάδια και εγώ ένιωθα συνεχώς ήρεμη πως το κουτάβι μου βρίσκεται σε καλά χέρια και περνάει όμορφα!

Μάιος 2022

Ελένη

Η Κλεοπάτρα φιλοξένησε την Jackie με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.Φαίνεται ότι αγαπάει τα ζώα. Την αφήσαμε πρώτη φορά κάπου και αρχικά φοβόμασταν. Αλλά απτο πρώτο τηλεφώνημα την εμπιστεύτηκαμε και τελικά όντως μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.Στο τέλος μας έδωσε και feedback τι να προσέξουμε μιας και είναι εκπαιδεύτρια.

Μάιος 2022

Άννα

Η Κλεοπάτρα είναι μία πολύ γλυκιά και εξυπηρετική Keeper! Τα βρήκε με τον Μάρλιν από το πρώτο λεπτό. Τον πήγαινε μεγάλες βόλτες και τον φρόντισε πάρα πολύ καλά. Μου έστελνε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο. Τον βοήθησε και πάρα πολύ με το άγχος αποχωρισμού. Κλεοπάτρα ευχαριστούμε πολύ!

Απρίλιος 2022

 

0 συστάσεις

 
 
 

Μάθε τα νέα μας!