Νίκος

Animals for life

από 5.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

10,00€
/διανυκτέρευση
5,00€
/διανυκτέρευση
5,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Πολυετή εμπειρία με σκυλάκια και γατάκια. Φιλοξενούσα ανέκαθεν τα ζωάκια των φίλων και συγγενών όταν χρειαζόταν. Η εμπειρία μου στην θετική εκπαίδευση σκύλων αλλά και τα χρόνια που έχω περάσει παρέα με γατούλες με βοήθησαν να κατανοώ τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε προσωπικότητας ξεχωριστά. Δίνω χώρο και χρόνο ώστε να μην τα στρεσαρω και έρχονται αυτά πρόθυμα κοντά μου νιώθοντας άνετα με την συμπεριφορά μου. είμαι αυτός που εμπιστεύονται πρώτα ανάμεσα σε αγνώστους όταν επισκέπτομαι φιλικά σπίτια με ζωάκια ακριβώς επειδή δεν τα στρεσάρω. Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω τους μικρούς σας φίλους και να είστε βέβαιοι ότι θα χαρούν και οι μικροί σας φίλοι. Καθημερινά θα αποστέλλω φωτογραφίες και βίντεο για να είστε σίγουροι και να ξέρετε ότι οι φίλοι σας θα είναι ασφαλείς και χαρούμενοι.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Μονοκατοικία 90 τ.μ. διαμορφωμένη, ελεγχόμενη και ασφαλής για την φιλοξενία των μικρών μας φίλων.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Σπίτι
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Μεγάλη Αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 6 ώρες
2Φυλάξεις
2κριτικές

2 κριτικές

Ευη

Πολυ καλος! Με ενημερωνε συχνα και μου εστελνε βιντεο. Και στην αρχη που η γατουλα μου ηταν στεναχωρημενη μου το ελεγε, δεν μου εκρυβε τίποτα.

Σεπτέμβριος 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Νίκος είναι ένας πολύ καλός οικοδεσπότης που αγαπάει τα ζωάκια. Σε όλη την διάρκεια της φιλοξενίας λαμβάναμε φωτογραφίες και βίντεο. Την ημέρα της επιστροφής όταν πήγα να πάρω την γάτα μας, την βρήκα ήρεμη, χαρούμενη και καλοδιάθετη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αύγουστος 2022

 

0 συστάσεις

 
 
 

Μάθε τα νέα μας!