ΗΡΑ

Το καλύτερο για το κατοικίδιο σας <3

από 8.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

10,00€
/διανυκτέρευση
9,00€
/διανυκτέρευση
8,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Ήρα και συγκατοικώ με τον φίλο μου τον Νίκο. Και οι δύο είχαμε επαφές με τα ζωάκια (σκύλους, γάτες, χαμστεράκια, μεχρι και άλογα!!) έχουμε αρκετή εμπείρια με τα κατοικίδια ζώα και τα αγαπάμε πολύ! Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε απο κοντα και να κάνουμε πολλές βόλτες, παιχνίδια και χάδια με τους τριχωτούς μας φίλους. Σε απόσταση 7 λεπτών περίπου έχουμε και το πάρκο της Ν. Ελβετίας για πολλές βόλτες με τα κατοικίδια σας.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

65 τ.μ. ευρύχωρο με χωλ, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και ένα δωμάτιο, 2 μπαλκόνια ενα μικρό και ένα μεσαίο, βρισκόμαστε σε ημιόροφο.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Χωρίς αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
5,00€
5,00€
4,00€
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 2 ώρες
3Φυλάξεις
3κριτικές

3 κριτικές

Δημήτρης

Εξαιρετική φιλοξενία. Πολύ καλά παιδιά. Το σκυλάκι μας τους συμπάθησε αμέσως. Έστελναν και φωτογραφίες για να μην ανησυχούμε. Εννοείται ότι θα τους προτιμήσουμε ξανά!

Νοέμβριος 2022

Alexia

Μπράβο στην Ήρα και στον Νίκο! Είναι αξιολάτρευτοι. Τα παιδιά ξέρουν πως να χειριστούν τους μικρούς μας φίλους και αυτό φαίνεται με την πρώτη μάτια. Ήταν πρόθυμοι να ακούσουν, αλλά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους έδωσα για τον σκυλάκι μου και ένιωσα ιδιαίτερα ασφαλής μαζί τους. Η επικοινωνία που είχαμε ήταν τόσο καλή που δεν ανησύχησα καθόλου για την Ίριδα (το σκυλάκι μου). Όταν πήγα να την πάρω και την βρήκα να παίζει μαζί τους όλο χαρά και ζωντάνια, σκέφτηκα ότι βρήκα επιτέλους τους ιδανικούς keepers.

Νοέμβριος 2022

Χριστίνα

Το ακυλάκι μας ήταν ασφαλές και είχαμε διαρκώς ενημέρωση και φωτογραφίες από την Ήρα. Όταν τον πήραμε φάνηκε από τις αντιδράσεις του πως είχε περάσει πολύ ωραία! Συστήνεται ανεπιφύλακτα η Ήρα!

Οκτώβριος 2022

 

1 συστάσεις

 
 


Γιατί λατρεύει τα ζωάκια και τα αγαπάει πάρα πολύ!!

Οκτώβριος 2022

 

Μάθε τα νέα μας!