Χαραλαμπία

στα ώπα ώπα

από 8.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω

10,00€
/διανυκτέρευση
8,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Γεια σας! Είμαι η Χαραλαμπία, 23 ετών και είμαι φοιτήτρια. Η αγάπη μου για τα ζωάκια είναι τεράστια και μπορώ να πω πως έχουμε πάρα πολύ καλή επικοινωνία. Έχω αρκετή εμπειρία στη φύλαξη των τετράποδον φίλων μας και φροντίζω να τα κάνω να νιώθουν σαν στο σπίτι τους! Θα τους κρατήσω τη καλύτερη συντροφιά, με παιχνίδια και αγκαλιές. Eγγυώμαι  απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό  όσον αφορά τη φροντίδα και τις ανάγκες των φιλοξενούμενων μου .Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευτείτε!

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

45 τμ στο ισόγειο στη περιοχή Θερίσου. Διαθέτει σαλόνι κουζίνα, ως ενιαίο χώρο, και υπνοδωμάτιο, ξεχωριστά, με δυνατότητα απομόνωσης. Η βεράντα είναι περιφραγμένη και απόλυτα ασφαλής.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Βεράντα
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Έχω...
0 νύχτες
0
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Vet Aid 24/7, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 3 ώρες
4Φυλάξεις
3κριτικές

3 κριτικές

ΧΑΡΑ

Δεν έχω λόγια για τη φιλοξενία της Χαραλαμπίας!! Η Λούσυ μου πέρασε φανταστικά και εγώ ήμουν ήσυχη για όσο διάστημα έλειπα. Αρχικά με βοήθησε πολύ, καθώς δεν είχε φιλοξενηθεί ξανά η Λούσυ και δεν γνώριζα πως θα αντιδράσει, που βρεθήκαμε από πριν για να δούμε το χώρο και φυσικά να διαπιστώσουμε τη χημεία που δημιουργήθηκε σχεδόν αμέσως μεταξύ τους. Αυτό με κέρδισε, η εμπιστοσύνη που έδειξε το σκυλί στο "προσωρινό" αφεντικό του...!!! Γλυκύτατο πλάσμα και ευγενικό η Χαραλαμπία. Μάθαινα πολύ τακτικά νέα τους, μου έστελνε φωτό κ βιντεάκια από τις βόλτες και τα παιχνίδια τους... Σίγουρα όταν χρειαστεί θα την προτιμήσουμε ξανά!!! Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για την αγάπη και τη φροντίδα που έδειξες στο "παιδί" μου...

Νοέμβριος 2022

Aikaterini

Πολύ γλυκιά και ευγενική κοπέλα, με αγάπη για τα ζώα. Ο σκύλος μου την αγάπησε !! Την συστήνω ανεπιφύλακτα !!

Νοέμβριος 2022

Ιωάννα

Η Χαραλαμπία είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι,που φαίνεται ότι αγαπάει πολύ τα ζώα!!Απ τις φώτο που μου έστειλε,κατάλαβα ότι ο Ραλφ πέρασε πολύ καλά!!Ξέρω τώρα ποια θα αναζητήσω την επόμενη φορά που θα ξαναχρειαστώ!

Νοέμβριος 2022

 

0 συστάσεις

 
 
 

Μάθε τα νέα μας!