Ειρήνη

Love is a four-legged word

από 6.00€ το βράδυ
Έκπτωση 10% για κρατήσεις 10+ ημερών

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω Δυνατότητα κρατήσεων έως 2 κατοικιδίων!

12,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!
11,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!
6,00€
/διανυκτέρευση
8,00€
/διανυκτέρευση

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Γεια! Είμαι η Ειρήνη, είμαι 20 ετών και σπουδάζω στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Έχω μεγάλη αγάπη για τα ζωάκια, καθώς έχω μεγαλώσει μαζί με αυτά, από πολύ μικρή ηλικία. Στο σπίτι μας υπήρχαν, σχεδόν πάντα, γάτες, σκυλάκια, ακόμη και πουλιά! Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο κατοικίδιο και οι ώρες που λείπω από το σπίτι αφορούν κυρίως τη σχολή, οπότε μπορώ να περνάω πολύ χρόνο με το κατοικίδιό σου. Αναλαμβάνω μόνο ένα ζωάκι τη φορά, για λόγους ασφαλείας, εκτός φυσικά αν πρόκειται για κατοικίδια του ίδιου ιδιοκτήτη που ζουν ήδη μαζί. Όσον αφορά την επικοινωνία μας κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας, μπορούμε να μιλάμε καθημερινά μέσω facebook ή skype, ώστε να λαμβάνεις ενημέρωση και να βλέπεις τον αγαπημένο σου φίλο. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε!

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Το διαμέρισμα είναι στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας και περίπου 55τμ. Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό** (υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και χολ), και το ζωάκι σου θα έχει τη δυνατότητα κίνησης σε όλους τους χώρους, αλλά και την ευκαιρία να απομονωθεί, σε περίπτωση που το επιθυμεί. Το σπίτι διαθέτει δύο μπαλκόνια, αλλά προτιμώ να μη δίνω πρόσβαση στα ζωάκια για λόγους ασφαλείας, εκτός κι αν είμαι εγώ μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο μπαλκόνι. **Τα ξεχωριστά δωμάτια παρέχουν την δυνατότητα, σε περίπτωση γατούλας, να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο η αμμοδόχος και τα μπολάκια τροφής-νερού!

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Βεράντα
Πολιτική Ακύρωσης
Μετριοπαθής

Στοιχεία Κράτησης

Θέλω...
Έχω...
0  νύχτες
0
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Κτηνιατρική κάλυψη, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 2 ώρες
0Φυλάξεις
0κριτικές

0 κριτικές

 

3 συστάσεις

 
 


Η Ειρήνη χαρακτηρίζεται από ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση πράγμα που την καθιστά κατάλληλη τόσο στην φροντίδα των αναγκών των αγαπημένων κατοικίδιων φίλων μας όσο και στην άψογη συνεργασία με εμάς τους ιδιοκτήτες τους. Σημαντικά τα βιώματά της με πολλά και διαφορετικά είδη ζώων, τα οποία συμβάλλουν στη σωστή διαχείριση τους.

Νοέμβριος 2022


Χαίρομαι πάρα πολύ να προτείνω την Ειρήνη ως ένα από τα πιο έμπιστα άτομα για να φιλοξενήσουν και να φροντίσουν ένα ζωάκι. Είναι πολύ φιλική με αυτά, είναι υπεύθυνη και μπορεί να τους κρατήσει την καλύτερη συντροφιά. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στις γάτες, αλλά μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες οποιουδήποτε κατοικιδίου. Σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία σας μαζί της, καθώς θα έχετε συνεχώς ενημέρωση για το κατοικίδιό σας και θα το παραλάβετε χαρούμενο!

Νοέμβριος 2022


Καλησπέρα σε όλους! Είναι χαρά μας να προτείνουμε την Ειρήνη ως φροντιστή του αγαπημένου μας κατοικιδιου. Μας βοήθησε με την φύλαξη καθως και τις καθημερινές βόλτες της σκυλίτσας μας όσο την είχαμε κοντά μας. Η Ειρηνη είναι πολύ φιλική, υπεύθυνη και στοργικη. Η Ήρα μας είχε την καλύτερη παρέα όταν λείπαμε και ήταν πάντα ευδιάθετη όταν μας την παρέδιδε. Πάντα αισθανόμασταν ασφάλεια με την Ειρήνη και σίγουρα θα την επιλεγαμε ξανά στο μέλλον! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς!

Νοέμβριος 2022

 

Μάθε τα νέα μας!