Ελισσάβετ

Παιχνίδι, αγάπη και δημιουργικός χρόνος.

από 5.00€ το βράδυ

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω Δυνατότητα κρατήσεων έως 3 κατοικιδίων!

13,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!
8,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!
5,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

Ονομάζομαι Ελισσάβετ και είμαι 26 χρόνων. Αγαπώ πολύ τα ζώα, και έχω ένα σκυλάκι 9 χρόνια. Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τα ζωάκια σας από κοντά.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Τα σκυλάκια σας θα μπορούν να μείνουν στο σπίτι μου στην Αγριά Βόλου. Είναι μονοκατοικία σε πόλυ μεγάλο οικόπεδο, όπου θα υπάρχει ειδίκα διαμορφωμένος χώρος γαι το σκυλάκι σας, με ατομικό σπιτακι! Τα γατάκια σας και τα μικρότερα θηλαστικά μπορούν να μεινουν στο σπίτι μου στον Βόλο, όπου είναι διαμέρισμα με μικρή βέραντα.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Σπίτι
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Μεγάλη Αυλή
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Θέλω...
Έχω...
0  νύχτες
0
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Κτηνιατρική κάλυψη, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 2 ώρες
9Φυλάξεις
6κριτικές

6 κριτικές

Αθανάσιος

Η Ελισσάβετ κράτησε τα δυο μας γατάκια για 9 μέρες στο σπίτι της. Έκανε πολύ καλή δουλειά και κάθε μέρα σχεδόν ήμασταν σε επικοινωνία και μας έδειχνε με φωτογραφίες και βίντεο τι κάνουν. Τα παραλάβαμε αφράτα και ήρεμα. Ευχαριστώ!

Νοέμβριος 2023

Δώρα

Πολύ ευγενική και γλυκιά, με εμπειρία και γνώση για τα σκυλάκια. Λάμβανα συνεχώς βιντεάκια με την Winni και έδειχνε χαρούμενη. Σίγουρα θα ξανά συνεργαστώ μαζί της.

Νοέμβριος 2023

ΕΥΣΤΑΘΙΑ

Η Ελισσάβετ είναι πολύ καλή και γλυκιά με τα ζωάκια και δείχνει πως τα αγαπάει και τα φροντίζει πολύ και στην πράξη. Εμείς αφήσαμε το 4 μηνών κουτάβι μας πρώτη φορά για 5 μέρες και το πήραμε πίσω πολύ φροντισμένο και χαρούμενο! Έκανε πολλούς φίλους με τα σκυλάκια και τα γατάκια της Ελισαβετ και κοινωνικοποιήθηκε πολύ. Το σπίτι στην Αγριά και το οικόπεδο είναι πολύ μεγάλο και είχε χώρο να τρέχει και να παίζει όλη μέρα. Βέβαια έβγαινε και την βόλτα της έξω, είχε σούπερ περιποίηση!!! Εννοείται σε επόμενη φορά πάλι θα προτιμήσουμε την Ελισσάβετ για την keeper της Κουτρού!

Νοέμβριος 2023

Βασιλική

Υπέροχη φιλοξενία από την Ελισάβετ! Συνεργασιμη πολύ, με ενημερωνε συνέχεια για το σκυλάκι μου με φωτογραφίες και με βίντεο. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Οκτώβριος 2023

Φανή

Συνεπής και πολύ συνεργάσιμη. Έχει γνώσεις για τα σκυλάκια.

Αύγουστος 2023

Φανή

Η Ελισάβετ είναι έμπειρη και μεθοδική. Μας άρεσε ο δυναμισμός της και το ενδιαφέρον της για το σκυλάκι μας από την αρχή. Είχαμε καθημερινή ενημέρωση με φωτογραφίες και βίντεο. Όταν έφτασε η μέρα να πάρουμε το σκυλάκι μας πίσω το βρήκαμε πολύ χαρούμενο! Την ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία!

Αύγουστος 2023

 

3 συστάσεις

 
 


Την γνωρίζω πολλά χρόνια, ξέρω ότι έχει μεγαλώσει με πολλές γάτες και σκυλιά και θα την εμπιστευόμουν για την φύλαξη του κατοικιδίου μου

Αύγουστος 2023


Είναι πολύ καλή κοπέλα με αγάπη προς τα ζώα .

Αύγουστος 2023


Αγαπάει πολύ τα ζώα και είναι αρκετά έμπειρη, αφού έχει ζώα από μικρό παιδί!

Αύγουστος 2023

 

Μάθε τα νέα μας!