Μαρίνα

Τα ζώα μιλούν σ' αυτούς που ξέρουν να ακούν,

από 10.00€ το βράδυ
Έκπτωση 8% για κρατήσεις 10+ ημερών

Τα κατοικίδια που αναλαμβάνω Δυνατότητα κρατήσεων έως 3 κατοικιδίων!

10,00€
/διανυκτέρευση
Έκπτωση στα
2+ κατοικίδια!

Αξιοπιστία

Μάθε για μένα

______ *Διαθεσιμότητα Φιλοξενίας στο χώρο μου από 5η Μαρτίου 2024.* _______ Λατρεύω τα ζώα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Είχα πάντοτε κάποιο κατοικίδιο στη ζωή μου, σκύλους, γάτες, ψάρια, χελώνες, ακόμη και σκαντζόχοιρο! Και τώρα μου λείπουν Ολα. Επόμενος στόχος μου είναι να γίνω εκπαιδεύτρια σκύλων, μιας και τις περισσότερες ώρες μου τις αφιερώνω ήδη μαθαίνοντας γι' αυτό. Είναι μεγάλη ευθύνη και ταυτόχρονα τεράστια ευτυχία, να έχεις ένα κατοικίδιο, άλλο ένα μέλος στην οικογένεια. . Γι' αυτό κι εγώ είμαι εδώ ώστε να βοηθήσω εσάς που έχετε ανοίξει την αγκαλιά σας σ' ένα ζωάκι.

Που θα φιλοξενήσω το κατοικίδιό σου

Στο διαμέρισμα μου, 1ου ορόφου, σε μια ήρεμη γειτονιά στον Κεραμεικό.

Προσφερόμενες έξτρα παροχές

Λεπτομέρειες

Είδος Κατοικίας
Διαμέρισμα
Διαμονή Κατοικιδίου
Εντός οικίας
Εξωτερικός Χώρος
Βεράντα
Πολιτική Ακύρωσης
Εύελικτη

Στοιχεία Κράτησης

Θέλω...
Έχω...
0  νύχτες
0
 Έξοδα λειτουργίας Keeppet
-
Σύνολο
0 €
Πλήρωσε μέσω Keeppet για:

Κτηνιατρική κάλυψη, Ασφάλεια πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, εξυπηρέτηση πελατών

Μοιράσου το:
Απάντηση σε αίτημα μέσα σε 2 ώρες
1Φυλάξεις
1κριτικές
10

1 κριτικές


Maram

Η Μαρίνα φάνηκε από την αρχή πολύ άμεση στην επικοινωνία και υπεύθυνη. Έδειξε ποσο αγαπάει τα σκυλιά και ασχολήθηκε με τον ρολαρ πέρα από τη βόλτα, να παίξει μαζί του και να του κάνει παρέα όσο έλειπα. Σίγουρα τώρα που γνωρίζονται νιώθω πολύ πιο ήρεμη ότι την επόμενη φορά που θα λείπω ο σκύλος θα είναι σε καλά χέρια.

10

Φεβρουάριος 2024

 

1 συστάσεις

 
 


Από τότε που γνώρισα την Μαρίνα είχε μια έμφυτη αγάπη για τα ζώα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάθε φορά που πηγαίναμε βόλτα να σταματάμε όταν βλέπουμε είτε γάτες είτε σκύλους. Τα κοίταζε με ένα βλέμμα που αντιστοιχεί σε βλέμμα μητέρας.προς το παιδί. Για αυτό τον λόγο πολλές φορές όταν τύχαινε να πήγαινα σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ήταν η πρώτη μου σκέψη σε άτομο για να εμπιστευτώ τον γάτο μου τον Πάνο. Αυτό που μου φαίνεται πραγματικά παράξενο είναι πως και ο Πάνος, που ειλικρινά είναι ο πιο αντικοινωνικός γάτος και υπήρχαν διάφορα επεισόδια, όταν συναναστράφηκε με την Μαρίνα ήταν ήρεμος και παιχνιδιάρης. Το πιο τέλειο είναι όταν είχα γυρίσει από διακοπές με την κοπέλα μου την Δήμητρα και είδαμε έναν Πάνο που να κάνει και κόλπα, σοβαρά δεν ξέρουμε πως έγινε! Εν κατακλείδι η Μαρίνα είναι χρυσός άνθρωπος, με αγάπη και στοργή για όλα τα ζώα! Είναι Keeper για εμάς στην καρδιά μας!

Ιανουάριος 2024

 

Μάθε τα νέα μας!