Καθώς προσπαθούμε συνεχώς να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των αγαπημένων μας κατοικίδιων, έχουμε τη χαρά στην προσπάθεια αυτή να μας βοηθούν και να μας υποστηρίζουν οι καλύτεροι συνεργάτες!

 

Φιλοζωϊκές
Dog's Voice

Dogs' Voice

Το Dogs' Voice λειτουργεί με την μορφή Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας και αποτελεί τη διαδραστική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι φιλοζωικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα μπορούν να αντλήσουν οργανωμένα και αξιόπιστα εθελοντές και οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις τους, να αναδείξουν το έργο τους και να προωθήσουν, μαζί με ιδιώτες, τους σκύλους που φροντίζουν σε υπεύθυνες υιοθεσίες. Στο πλαίσιο αυτό η δράση του Dogs' Voice περιλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων στην Ελλάδα, την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης ζώων και παράνομης εκτροφής καθώς και την καλλιέργεια ευρύτερης φιλοζωικής παιδείας. Μέσω του Dogs' Voice έχουν υιοθετηθεί σε λιγότερο από τρεις μήνες λειτουργίας 72 πρώην αδέσποτοι σκύλοι ενώ έχουν σταλεί πάνω από 200 κιλά ξηράς τροφής σε φιλοζωικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα και στηρίξτε το έργο της στο www.dogsvoice.gr. Ακολουθήστε τη στο https://www.facebook.com/dogsvoice.gr

 

Υποστηρικτές
Orange Grove

Orange Grove

Το Orange Grove είναι ένας συνεργατικός χώρος εργασίας και δικτύωσης για νέους έλληνες επιχειρηματίες. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο. Είναι μία πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, την οποία υποστηρίζουν ως χορηγοί τοπικές εταιρείες και οργανισμοί. Στόχος του είναι να καταπολεμήσει το λεγόμενο “brain drain” και την νεανική ανεργία στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερο στο https://orangegrove.eu/

FaLang translation system by Faboba

Μάθε τα νέα μας!