Φεύγεις διακοπές; Τέλεια!

Δε χρειάζεται πια να ανησυχείς που θα αφήσεις το αγαπημένο σου κατοικίδιο και ποιός θα το φροντίζει. Βρες στη βάση μας τον ιδανικό keeper που θα το φιλοξενήσει στο σπίτι του και θα το προσέχει όπως εσύ! Έτσι το ζωάκι σου δε θα μπει σε κλουβί όσο λείπεις και δεν θα κάνεις διακοπές μόνο εσύ.

Κάνε αναζήτηση τώρα

Βρες έναν keeper κοντά σου, κάνε κράτηση φιλοξενίας και πλήρωσε online. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση με πολλά κριτήρια όπως το πόσο κοντά σου μένει, αν έχει διαμέρισμα ή σπίτι με κήπο, αν έχει κατοικίδια, κ.α.

Κάθε μέρα θα μαθαίνεις νέα

Ο keeper θα επικοινωνεί μαζί σου κάθε μέρα, θα σου στέλνει φωτογραφίες από το ζωάκι σου, θα μπορείς ακόμη και να δεις το ζωάκι σου μέσω skype. Θα τηρεί το πρόγραμμα που έχετε συζητήσει μαζί για τη βόλτα και το φαγητό ενώ αν συμβεί οτιδήποτε έχει στη διάθεσή του 24ωρη κτηνιατρική υποστήριξη από το Keeppet.

Ποιοι είναι οι keepers;

Είναι ιδιώτες φιλόζωοι που θέλουν να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα στο κατοικίδιό σου τις μέρες που δε θα είστε μαζί. Το Keeppet σε φέρνει σε επαφή μαζί τους έχοντας διασταυρώσει τα στοιχεία ταυτότητας και διεύθυνσής τους και σου προσφέρει μια σειρά από προνόμια: δωρεάν κτηνιατρική κάλυψη όλο το 24ωρο, εκπτώσεις και προσφορές σε συνεργάτες μας, υποστήριξη από μας σε ό, τι χρειαστείς. 

Keep for a good cause

Πολλοί keepers μας δίνουν ένα μέρος της αμοιβής τους στην Dogs' Voice, την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία που στηρίζει φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, και μπορείς στο προφίλ τους να δεις το σχετικό σήμα. Την Dogs' Voice μπορείς να ενισχύσεις απευθείας κι εσύ βάζοντας ένα tip όταν κάνεις την ηλεκτρονική πληρωμή του keeper σου.

Αναζήτησε τώρα τον ιδανικό keeper σου!Vet Aid 24/7

O Keeper σου θα φροντίσει ώστε το ζωάκι σου να είναι απόλυτα ασφαλές στη διάρκεια της φιλοξενίας του. Καθώς το αφήνεις σε καλά χέρια, είσαι απόλυτα ήσυχος αφού ακόμη και αν συμβεί οτιδήποτε, η ομάδα των έμπειρων κτηνιάτρων του Keeppet προσφέρει πρώτες βοήθειες όλο το 24ωρο, χωρίς καμία χρέωση για σένα. Ένα ακόμη προνόμιο Keeppet.


Πληρωμές με Ασφάλεια

Οι συναλλαγές μέσω του Keeppet γίνονται με ασφάλεια online, απλά και εύκολα, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η ηλεκτρονική πληρωμή διασφαλίζει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων*.Σε υποστηρίζουμε

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή να σε βοηθήσουμε σε ό, τι χρειαστείς. Αν συμβεί κάτι έκτακτο έχουμε φροντίσει να υπάρχει κτηνιατρική κάλυψη όλο το 24ωρο.

*με βάση την πολιτική ακύρωσης που εφαρμόζει κάθε keeper

Αναζήτησε τον δικό σου Keeper

Μάθε τα νέα μας!