Το Keeppet (η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη πλατφόρμα φιλοξενίας κατοικιδίων σε σπίτια φιλόζωων) συνεργάζεται αποκλειστικά με την mCubed (το ελληνικό κολάρο - GPS tracker για σκύλους και γάτες).

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ξέρουμε ότι σκέφτεσαι ήδη την καλοπέραση και την ασφάλεια του σκύλου ή της γάτας σου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών. Γι΄ αυτό με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την mCubed, την ελληνική εταιρεία με GPS trackers για το κολάρο των κατοικιδίων. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινάει πιλοτικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν 10 από τους πιο ενεργούς keepers του Keeppet. Οι ιδιοκτήτες που θα κάνουν την κράτησή τους στους εν λόγω keepers θα μπορούν να βλέπουν τη θέση και την ημερήσια άσκηση του μικρού τους φίλου, ενώ οι keepers θα είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν το mCubed tracker.

Το P-Box κολάρο της mCubed:

  • Σου επιτρέπει να βλέπεις την τοποθεσία του κατοικίδίου σου σε Google Maps, όπου κι αν αυτό βρίσκεται.
  • Έχει παγκόσμια κάλυψη τοποθεσίας, όπου και αν βρίσκεσαι.
  • Έχει προεγκατεστημένη SIM για να μη χρειάζεσαι συμβόλαιο με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
  • Σου επιτρέπει να ενημερώνεσαι για την ημερήσια δραστηριότητά του.
  • Να προγραμματίζεις την ημέρα σου μαζί του.
  • Και γενικά να είστε αχώριστοι! 

Οι 10 keepers που συμμετέχουν στη συνεργασία είναι οι εξής:

Προς το παρόν συμμετέχουν μόνο οι παραπάνω 10 keepers και στόχος είναι το επόμενο διάστημα να ενταχθούν όλο και περισσότεροι!

Ακολουθήστε το Keeppet στo Instagram εδώ και ακολουθήστε την mCubed εδώ.

FaLang translation system by Faboba

Μάθε τα νέα μας!