Όσοι έχουμε ζωάκια θέλουμε να τα φωτογραφίζουμε στις καλύτερες πόζες τους. Αυτά πάλι όχι… Με ένα παλιό κόλπο και 2 apps, ήρθε η ώρα να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες φάτσες τους.

 

Για να βγάλετε το σκυλάκι ή τη γατούλα σας φωτογραφία θέλετε να μείνουν όσο το δυνατό πιο ακίνητα ή να τραβήξετε την προσοχή τους ώστε να κοιτάζουν την κάμερα. Το τρικ του φαγητού είναι παλιό αλλά δοκιμασμένο. Θα χρειαστείτε ωστόσο τη βοήθεια και δεύτερου ατόμου. Κρατήστε εσείς ή ο βοηθός σας την αγαπημένη λιχουδιά του ζώου σας στο χέρι. Σίγουρα το έχετε ήδη μαγνητίσει! ζητήστε του να κάτσει, να μείνει ή να εκτελέσει όποια εντολή θέλετε εσείς προκειμένου να το ανταμοίψετε με τη λιχουδιά. Όσο εκείνο προσπαθεί να σας υπακούσει, βγάλτε το πολλές φωτογραφίες, είναι ευκαιρία. Το ίδιο και για βίντεο. Αν έχει καρφώσει τη λιχουδιά με το βλέμμα κάντε του ερωτήσεις και αφήστε το να απαντήσει “ναι” ή “όχι” ανάλογα με το που θα κουνάτε το χέρι σας, πάνω - κάτω ή πλάγια αριστερά - δεξιά!

Δοκιμάστε επίσης αυτά τα δύο διασκεδαστικά app που φέρνουν την τεχνολογία στην υπηρεσία των κατοικίδιων: το Pet Photos (διαθέσιμο στο app store, δωρεάν) συνδέεται με την κάμερα του κινητού σας και τραβάει την προσοχή της γάτας ή του σκύλου κάνοντας έναν δυνατό ήχο ενώ παράλληλα τα βγάζει φωτογραφία! έχει 40 διαφορετικούς ήχους σε 7 κατηγορίες, οπότε δε μπορεί, θα βρείτε έναν που θα κάνει το ζωάκι σας να ενδιαφερθεί.

Κι επειδή τα selfies δεν είναι μόνο ανθρώπινη υπόθεση, αν έχετε γατούλα κατεβάστε αμέσως το Meowsnap. Ανάβει στην οθόνη του κινητού σας ένα φωτάκι laser που αλλάζει συνεχώς θέσεις και καθώς η γατούλα σας κυνηγάει να το πιάσει, κάθε φορά που αγγίζει την οθόνη με την πατούσα της, βγάζει selfie! μοναδικό! κοστίζει 1,99 Ευρώ και θα το βρείτε στο app store.

Κάμερα, φώτα, πάμε!

Μάθε τα νέα μας!