Αναρωτιέστε αν η γατούλα σας σας λατρεύει όπως εσείς; Διαβάστε παρακάτω τα σημάδια της συμπεριφοράς της που σας δείχνουν ότι έχετε την πρώτη θέση στην καρδιά της.

# 1 Σας ακολουθεί (παντού)

Ακούτε τον ήχο από τα τέσσερα πόδια στο πάτωμα όταν σηκώνεστε από τον καναπέ. Σχεδόν μπουρδουκλώνεστε επειδή είναι συνέχεια μέσα στα πόδια σας. Δεν έχετε χρησιμοποιήσει την τουαλέτα μόνοι σας εδώ και χρόνια. Όλα αυτά είναι σημάδια ότι είστε αρκετά τυχεροί να έχετε μια γάτα που δεν θέλει να φύγει από το πλευρό σας. Ναι, σας αγαπά πολύ!

# 2 Γυρίζει ανάσκελα

Η κοιλιά της γάτας είναι το πιο ευαίσθητο σημείο της. Δείχνοντάς σας την κοιλιά της, η γάτα σας δείχνει ότι νιώθει τόσο άνετα μαζί σας για να αφήνει αφύλακτη την πιο ευάλωτη περιοχή της. σας επιτρέπει κιόλας να τρίβετε την κοιλιά της; Τέλεια! Αυτή είναι η απόλυτη ένδειξη εμπιστοσύνης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι απίθανο να σας επιτεθεί την ώρα που της χαιδεύετε την κοιλιά. Μην το πάρετε προσωπικά, σας αγαπά αλλά είναι και ιδιότροπη!

# 3 Σας φέρνει "Δώρα" (συχνά πεθαμένα!)

Αν και αυτά τα δώρα δεν είναι πάντα ευχάριστα (ή, ναι, είναι εντελώς αηδιαστικά), μην τιμωρήσετε τη γάτα σας. Είναι ένα σημάδι της εκτίμησης της για εσάς. Όταν η γάτα σας σέρνει το άψυχο κουφάρι ενός μικρού ζώου στο κομοδίνο σας, μπορεί να είναι δύσκολο να το πάρετε ως κομπλιμέντο, αλλά αυτό σημαίνει κατηγορηματικά ότι σας είναι απόλυτα αφοσιωμένη και σας σκέφτεται ως μέλος της οικογένειας. Όπως όλα τα δώρα, είναι η σκέψη που μετράει, σωστά;

# 4 Σας κουτουλάει και τρίβει το κεφάλι της πάνω σας

Όταν δείτε τη γάτα σας να έρχεται σε σας με το κεφάλι, ετοιμαστείτε για κουτουλιά!  Αυτή η κίνηση είναι σαν μια αγκαλιά από τη γάτα σας και είναι ένας τρόπος να αναμίξει μυρωδιές μαζί σας για να δυναμώσει το δεσμό σας. Αντίστοιχη είναι και η κίνηση να τρίβει το κεφάλι της πάνω σας. Σας σημαδεύει έτσι ως δικό της άνθρωπο.

# 5 Επίσκεψη τη νύχτα για αγκαλιές

Η γάτας σας είναι ένα μυστικοπαθές πλάσμα και συχνά δεν θα θέλει να δείξει την αγάπη της για τον άνθρωπο της σε κανέναν, ακόμη και εσάς. Για αυτό συχνά μπορεί να έρθει στην αγκαλιά σας μόνο όταν είστε κοιμισμένοι. Μπορεί να σας τρέχουν τα σάλια και τα μαλλιά σας να είναι ανακατεμένα, αλλά η γάτα σας βρίσκει αυτήν την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη της με τους δικούς της όρους.

# 6 Ανοιγοκλείνει αργά τα βλέφαρα

Οι γάτες κάνουν πολλές συζητήσεις με τα μάτια τους και ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να λένε "σ 'αγαπώ" είναι μέσα από ένα αργό πετάρισμα των βλεφάρων.  Όταν μια γάτα είναι ευτυχισμένη μαζί σας, μπορεί απλά να σας κοιτάξει ​​και σιγά-σιγά να κλείσει και να ανοίξει τα μάτια της. Έτσι λένε, "Γεια σου φίλε, σ 'αγαπώ, και νιώθω αρκετά άνετα γύρω σου ώστε να μην επαγρυπνώ”.  Αυτό είναι βασικά μια πρόταση γάμου από μια γάτα και η καλύτερη απάντηση είναι ένα αμοιβαίο αργό πετάρισμα των βλεφάρων από σας!

# 7 Ζύμωμα

Μια θεωρία υποστηρίζει ότι οι ενήλικες γάτες έχουν συνδέσει το ζύμωμα με την άνεση της μητρικής αγκαλιάς (τα γατάκια ζυμώνουν για να τονώσουν την παραγωγή γάλακτος της μητέρας τους), έτσι ώστε όταν μια γάτα ζυμώνει στην αγκαλιά σας, αυτό δείχνει ότι είναι χαλαρή και άνετη με την οικογένειά της. Αν αυτό δεν είναι η αγάπη, τι είναι;

# 8 Βρίσκεται πάντα στον ίδιο χώρο με σας

Οι γάτες θα δείξουν εχθρότητα ή δυσφορία, ιδιαίτερα με τους ξένους, φεύγοντας από έναν χώρο. Η γάτα σας μπορεί να μην είναι υπερβολικά στοργική, αλλά αν είναι πάντα στον ίδιο χώρο με σας, ακόμα κι αν δεν φαίνεται να σας δίνει καμία προσοχή- τότε έχετε την αγάπη της. Με απλά λόγια, δεν είναι όλες οι γάτες για αγκαλιά. Αυτό μπορεί συχνά παρερμηνευθεί ως επιφυλακτικότητα ή αδιαφορία, αλλά μερικές φορές μια γάτα είναι ευτυχισμένη όταν είναι κοντά σας, λίγο μακριά στον καναπέ, στα πόδια του κρεβατιού σας, ή σε μια διπλανή καρέκλα στο σαλόνι. Αυτό φανερώνει ότι σας αγαπά με τον δικό της τρόπο. Εμπιστευτείτε μας.

FaLang translation system by Faboba

Μάθε τα νέα μας!